ICT The rising star of the Year Up to 16 Years

ICT Ylli në Ngritje i Vitit (deri në 16 vjeç) është një kategori e cila i dedikohet të gjithë të rinjve dhe adoleshentëve të talentuar të cilët demonstrojnë aftësi të dalluara në fushat e teknologjisë dhe informacionit duke zhvilluar zgjidhje për ueb, desktop, mobile, cloud, harduer, robotikë, IoT, inteligjencë artificiale apo siguri informacioni.

Është një çmim që shpërblen dhe promovon të rinjtë për mënyrën sesi e përdorin teknologjinë për të zgjidhur probleme reale me të cilat përballen. Është një mundësi e mrekullueshme për të zhvilluar potencialin e tyre dhe për të shfaqur cilësitë të cilat vlerësohen si nga punëdhënësit ashtu edhe nga arsimimi i mëtejshëm.

Për informacione të mëtejshme, na shkruani në info@ictawards.org ose na telefoni në +355 (0)69 900 9000 për Shqipërinë dhe +383 (0)44 22 10 22 për Kosovën.

**Afati i fundit i aplikimeve / 15 Prill 2024 Ora 23:59

Formulari i Aplikimit - ICT Ylli në Ngritje i Vitit

Në përgjigjet që jepni në fushat më poshtë duhet të jeni sa më të qartë dhe specifikë. Përpiquni të vendosni detaje të mjaftueshme në mënyrë që informacioni të jetë më i kompletuar.
Duhet të jeni specifikë për ndikimin dhe përfitimet që projekti juaj mbart në vetvete, dhe të nxirrni në pah rezultatet dhe indikatorët e matshëm aty ku është e mundur.
Nëse projekti juaj është realizuar nga më shumë se një individ, lutemi të plotësoni këtë formular në emër të individit përfaqësues të zgjedhur nga grupi. Pjesën tjetër të grupit lutemi ta emëroni në hapësirën e dedikuar më poshtë.

Ngarkoni letren tuaj te motivimit

Formatet e lejuara (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Madhësia e lejuar 8MB
(deri në 500 fjalë)
(deri në 500 fjalë)
Formatet e lejuara (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Madhësia e lejuar 8MB

Ngarkoni CV-në tuaj

Formatet e lejuara (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Madhësia e lejuar 8MB
Formatet e lejuara (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Madhësia e lejuar 8MB

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Në rastin e dërgimit të aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakort me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, në bazë të dijenive dhe besimit tim më të mirë. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës të kontaktuar për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards.

Unë e kuptoj se informacioni i dhënë në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë proçesit të vleresimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti në lidhje me ngjarjen e Albanian ICT Awards.

Unë, autorizoj gjithashtu dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar ndonjë fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorit të kësaj ngjarje, qoftë për online, të shtypura apo audio-vizuele si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë jam dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakort që një nga përfaqsuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të pranuar çmimin në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

Përshkrimi i Kritereve
ICT Rising Star Of The Year (TIK ylli i vitit në ngritje)
Nr.Përshkrimi   i kriterevePikëPropozimi
1Paraqitja   në mënyrë të mjaftueshme e të detajuar të letrës së motivimitx   P 
2Kreativiteti i Demonstruarx   P 
3Funksionalitetet dhe Karakteristikat e produktitx   P 
4Vlerësimi/përshtypja   e përgjithshme dhe personale e anëtarit të Jurisëx   P 

Gjithsej pikë

 100   P
Tabela e mësipërme shërben për t'iu njohur me kriteret e vlerësimit nga ana e jurisë lidhur me këtë kategori.
reCAPTCHA is required.

Partners

On Thursday February 29, 2024, ALBICT Association opened the 12th edition of Albanian ICT Awards, a nationwide competition in technology, with the…

më shumë

Ditën e Enjte 29 Shkurt 2024 Shoqata ALBICT hapi edicionin e 12-të të garës mbarëkombëtare në teknologji Albanian ICT Awards në mesin…

më shumë

Gara e çmimeve të mëdha në teknologji Albanian ICT Awards mbylli kapitullin e saj të 11-të në Tiranë në mbrëmjen gala me…

më shumë

Albanian ICT Awards do të kurorëzojë edicionin e 11-të të saj ditën e Premte më 26 Maj 2023 në Mbrëmjen Gala e…

më shumë