Çmimet

Çmimet e “Albanian ICT Awards” përfaqësojnë besimin që Albanian ICT Awards u ka dhënë projekteve fituese falë arritjeve individuale të secilit prej kandidatëve fituesë ndër vite. Besim i cili konfirmon vit pas viti një vetëdijesim të qartë për një kontribut të pamatshëm dhe se si puna e secilit prej tyre ndikon në shoqëri. Ato përfaqësojnë një nivel të lartë ekspozimi falë një partneriteti të gjerë që kjo ngjarje tashmë në përmasat e një komuniteti gëzon.

Krahas ekspozimit mediatik, projektet fituese shpërblehen me çmimet në kategoritë respektive, çmime dhe mbështetje nga partnerë dhe sponsorë, bursa, trajnime, rrjetëzim, promovim unik, intershipe dhe ekspozim përballë një komuniteti të gjerë themeluesish, sipërmarrësish dhe investitorësh të suksesshëm.

ICT Innovation of the Year

ICT Inovacioni i Vitit, një kategori e cila është pjesë e Albanian ICT Awards një nga edicioni i parë, mirëpret aplikime nga programues, zhvillues apo ek...

ICT Startup of the Year

Kategoria ICT Startupi i Vitit erdhi në Albanian ICT Awards në edicionin e tetë si një mundësi për të gjitha startupet e reja teknologjike themeluar në ...

ICT Diploma of the Year

ICT Diploma e Vitit, një kategori pjesë e Albanian ICT Awards që nga fillesat e kësaj gare, fton studentë ekselentë dhe të talentuar të cilët kanë ndj...

ICT The rising star of the Year Up to 16 Years

ICT Ylli në Ngritje i Vitit (deri në 16 vjeç) është një kategori e cila i dedikohet të gjithë të rinjve dhe adoleshentëve të talentuar të cilët dem...

ICT The rising star of the Year 16-21 Years

ICT Ylli në Ngritje i Vitit (16-21 vjeç) është një kategori e cila ju dedikohet të gjithë të rinjve dhe adoleshentëve të talentuar të cilët demonstr...

Cyber Security Award for Ethical Hacking of the Year

Cyber Security Award është një kategori pjesë e Albanian ICT Awards që nga edicioni i pestë dhe erdhi si kërkesë dhe nevojë e komunitetit të sigurisë...

Nomination Form in ICT Awards

Formulari i Nominimit në ICT Awards ishte një risi e edicionit të dhjetë jubilar ku publiku i gjerë mund të nominonte një individ, grup personash, kompan...

Partners