Nomination Form in ICT Awards

Formulari i Nominimit në ICT Awards ishte një risi e edicionit të dhjetë jubilar ku publiku i gjerë mund të nominonte një individ, grup personash, kompani, kërkues shkencorë, novatorë, shpikës të cilët besojnë se duhet të garojnë në një prej kategorive të kësaj gare apo duke propozuar një kategori të re.

Përmes këtij formulari, publiku ka mundësi të sugjerojë konkurrentë përtej kategorive të përcaktuara nga organizatorët e garës.

Për informacione të mëtejshme, na shkruani në info@ictawards.org ose na telefoni në +355 (0)69 900 9000 për Shqipërinë dhe +383 (0)44 22 10 22 për Kosovën.

**Afati i fundit i aplikimeve / 15 Prill 2024 Ora 23:59

Formulari i Nominimit në Albanian ICT Awards

Personi që ju po nominoni si një nga fituesit në kategoritë e Albanian ICT Awards, do të informohet për kandidimin pasi të dhënat që ju do të ndani do të verifikohen nga stafi administrativ. Pasi të merret pëlqimi i të nominuarit, i cili duhet të plotësojë dokumentacionin e nevojshëm për vlerësim nga juria, vetëm atëherë do të konsiderohet si kandidat zyrtar në një nga kategoritë e Albanian ICT Awards.

Të dhënat e personit që dëshironi të nominoni
(individi, kompania, organizata ose iniciativa që po nominoni)
Adresa e e-mail e të nominuarit (adresa e e-mail të individit, kompanisë, organizatës ose iniciativës që po nominoni)
Kjo mund të jetë një rrjet social, një webpage apo një bio online e individit. Formati duhet të jetë "https://"ose "www."
Përshkruani arsyet për të cilat po ndërmerrni këtë nominim.
Këtu mund të ngarkoni dokumenta të cilat mendoni se do të ndihmonin jurinë për vlerësimin e aplikimit tuaj.

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Me dërgimin e aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakord me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, sipas dijenisë sime dhe në mirëbesim. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës të kontaktuar për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards.

Unë e kuptoj se informacioni i paraqitur në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë procesit të vlerësimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti që ka të bëjë me organizimin e ngjarjes Albanian ICT Awards.

Unë autorizoj dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe informacioneve të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar në fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorëve të kësaj ngjarje, për përdorim online, të shtypura apo audio-vizuale si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë bie dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakord që një nga përfaqësuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të tërhequr çmimin në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

For security verification, please enter any random two digit number. For example: 75

Partners

On Thursday February 29, 2024, ALBICT Association opened the 12th edition of Albanian ICT Awards, a nationwide competition in technology, with the…

më shumë

Ditën e Enjte 29 Shkurt 2024 Shoqata ALBICT hapi edicionin e 12-të të garës mbarëkombëtare në teknologji Albanian ICT Awards në mesin…

më shumë

Gara e çmimeve të mëdha në teknologji Albanian ICT Awards mbylli kapitullin e saj të 11-të në Tiranë në mbrëmjen gala me…

më shumë

Albanian ICT Awards do të kurorëzojë edicionin e 11-të të saj ditën e Premte më 26 Maj 2023 në Mbrëmjen Gala e…

më shumë