Albanian ICT Awards is the highest individual recognition

foto1

  Albanian ICT Awards u finalizua mbrëmjen e së premtes, më 15 maj, me evenimentin tradicional të Mbrëmjes Gala ku bëhet edhe…

më shumë

Resources

Juria 2014

 • Altin Petre

  Aktualisht drejtor i IT per Digitalb, me nje eksperience 20 vjecare ne fushen e IT nga te cilat…

  Më Shumë
 • Enkelejd Zotaj

  Drejtor i IT-së në Raiffeisen Bank me 12 vjet përvojë në teknologji dhe bankë. Ka një historik të…

  Më Shumë
 • Kozeta Sevrani

  Prof. Dr. Kozeta Sevrani është profesore e Informatikës dhe Sistemeve të Informacionit në Menaxhim si dhe Drejtuese e…

  Më Shumë
 • Mirlinda Karçanaj

  Dr. Mirlinda KARÇANAJ është diplomuar në vitin 1996 në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Departamenti i Shkencave Kompjuterike….

  Më Shumë
 • Visar Jasiqi

  Visar Jasiqi për më shumë se 11 vite merret me zhvillimin e resurseve humane në sektorin e teknologjisë…

  Më Shumë
 • Agim Bekaj

  Agim Bekaj, Drejtor i Përgjithshëm i Microsoft në Shqipëri, është një menaxher me përvojë në nivel korporatash dhe…

  Më Shumë
 • Albert Tollkuçi

  Z. Tollkuçi është ekspert në fushën e zhvillimit të Software me një përvojë 15 vjeçare. Albert Tollkuçi është…

  Më Shumë
 • Arsen Kurti

  Ka mbaruar studimet e larte ne Universitetitn Politeknik te Tiranes ne degen Inxhinieri Elektronike, ne periudhen 2006-2008 ka…

  Më Shumë
 • Erton Graceni

  Ertoni ka përfunduar studimet master për Administrim Biznesi dhe Teknologji në Universitetin e Sheffield, ne Angli, dhe studimet për…

  Më Shumë
 • Igli Gjelishti

  Igli Gjelishti i përket brezit të parë të webmaster-ave shqiptarë. I angazhuar në web design që në fund…

  Më Shumë
 • Vilma TOMCO

  Vilma TOMCO ka kryer studimet e larta pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, të Universitetit të Tiranës në…

  Më Shumë
   

Fituesit 2013

 • Todi Thanasi

  ICT Inovacioni i Vitit 2013

 • Kozeta Sevrani

  ICT Akademiku i vitit 2013

 • Mentor Paçarada

  ICT Mobiliteti i Vitit 2013

 • Lum Zhaveli

  ICT Tema e Diplomes 2013

 • Evis Hoxha

  ICT Ylli ne Ngritje 2013

© Copyright 2015 Albanian ICT Awards III. All rights reserved