ICT Startup of the Year

Kategoria ICT Startupi i Vitit erdhi në Albanian ICT Awards në edicionin e tetë si një mundësi për të gjitha startupet e reja teknologjike themeluar në dy vitet e fundit dhe mirëpret aplikime nga individë sipërmarrës të suksesshëm Shqiptarë. Startupe me potencial të lartë zgjerimi në rajon dhe botë, ky çmim shpërben startupet e suksesshme teknologjike të cilat shkëlqejnë në inovacion dixhital, shkencor, industri kreative dhe inovacion social.

Ky çmim fton të gjithë ato startupe që kanë zhvilluar produkte, shërbime ose zgjidhje të reja të cilat kanë përmirësuar jetët e njerëzve.

Kush mund të aplikojë?

  • Startupet e fazave të hershme 0-24 muaj
  • Startupet me të paktën një themelues Shqiptar
  • Startupet me potencial zgjerimi

Për informacione të mëtejshme, na shkruani në info@ictawards.org ose na telefoni në +355 (0)69 900 9000 për Shqipërinë dhe +383 (0)44 22 10 22 për Kosovën.

**Afati i fundit i aplikimeve / 30 Prill 2023 Ora 23:59

Formulari i Aplikimit - ICT Startup of the Year

(up to 100 words / deri në 100 fjalë)

Problemi: Çfarë problemi po përpiqeni të zgjidhni / Problem: What problem are you trying to solve?

(deri në 500 fjalë / up to 500 words)
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)
(deri në 1000 fjalë / up to 1000 words)
(deri në 500 fjalë / up to 500 words)
(deri në 500 fjalë / up to 500 words)

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Me dërgimin e aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakord me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, sipas dijenisë sime dhe në mirëbesim. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës të kontaktuar për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards.

Unë e kuptoj se informacioni i paraqitur në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë procesit të vlerësimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti që ka të bëjë me organizimin e ngjarjes Albanian ICT Awards.

Unë autorizoj dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe informacioneve të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar në fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorëve të kësaj ngjarje, për përdorim online, të shtypura apo audio-vizuale si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë bie dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakord që një nga përfaqësuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të tërhequr çmimin në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

ICT Startup Of The Year (Startup i vitit)
Nr.Description of criteria Points
1Innovation and the value it gives to the target audiencex P
2Execution / Implementation of the Productx P
3Technical Description / Infrastructurex P
4Investment Readiness + Scalabilityx P
5Team composition x P
6General evaluation /personal  impression of the Jury member x P

Totail points

(deri në 300 fjalë / up to 300 words)
reCAPTCHA is required.

Partners

Mbi 100 pjesëmarrës si nxënës, profesionistë, akademikë dhe sipërmarrës nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi u mblodhën mbrëmjen…

më shumë

Dhjetë vite më parë Albanian ICT Awards hodhi hapat e parë duke bërë bashkë dy breza mendje të ndritura dhe heronj të…

më shumë

Rrugëtimi i Albanian ICT Awards do të arrijë destinacionin e saj final këtë viti si evenimenti më i madh i teknologjisë në…

më shumë