Cyber Security Award for Ethical Hacking of the Year

Cyber Security Award është një kategori pjesë e Albanian ICT Awards që nga edicioni i pestë dhe erdhi si kërkesë dhe nevojë e komunitetit të sigurisë kibernetike në hapësirën shqipfolëse. Ky çmim ka për qëllim të vlerësojë ekselencën dhe të njohë kreativitetin, punën e palodhur dhe suksesin e kompanive, teknologjive dhe produkteve të sigurisë kibernetike.

Fituesit e këtij çmimi janë promovuar shumë në mesin e komunitetit të zbulimit të sigurisë kibernetike dhe audiencës më të madhe të sigurisë kibernetike të ndikuesve dhe ndjekësve të industrisë. Shpërblen profesionistët IT, ekspertët e rrjeteve, bazave të të dhënave dhe aplikacioneve të cilat kanë kontribuar në rritjen e sigurisë duke identifikuar probleme sigurie dhe adresuar ato, duke zhvilluar mekanizma për identifikimin dhe trajtimin e problemeve të sigurisë në ueb, aplikacione, softuerë dhe sisteme informimi.

Për informacione të mëtejshme, na shkruani në info@ictawards.org ose na telefoni në +355 (0)69 900 9000 për Shqipërinë dhe +383 (0)44 22 10 22 për Kosovën.

**Afati i fundit i aplikimeve / 30 Prill 2023 Ora 23:59

Formulari i Aplikimit - Siguri Kibernetike

Përcaktojeni mënyren e aplikimit

Në përgjigjet që jepni në fushat mëposhtë duhet të jeni sa më të qartë dhe specifikë. Përpiquni të vendosni detaje të mjaftueshme në mënyrë që informacioni të jetë më i kompletuar. Duhet të jeni specifikë për ndikimin dhe përfitimet që projekti juaj bart në vetvete, dhe të ekspozoni rezultatet dhe indikatorët e matshëm ku është e mundur.

Të përshkruhet konkretisht se çfarë bën produkti/shërbimi si dhe në çfarë platforme/gjuhë programimi është ndërtuar.
((deri në 500 fjalë))

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 4MB
(deri në 500 fjalë)

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 4MB
(deri në 500 fjalë)

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 4MB
(deri në 500 fjalë)

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 4MB
(max. 500 fjalë)

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 4MB
(deri në 500 fjalë)
(deri në 500 fjalë)
Ngarkoni CV-në tuaj

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Me dërgimin e aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakord me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, sipas dijenisë sime dhe në mirëbesim. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës të kontaktuar për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards.

Unë e kuptoj se informacioni i paraqitur në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë procesit të vlerësimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti që ka të bëjë me organizimin e ngjarjes Albanian ICT Awards.

Unë autorizoj dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe informacioneve të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar në fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorëve të kësaj ngjarje, për përdorim online, të shtypura apo audio-vizuale si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë bie dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakord që një nga përfaqësuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të tërhequr çmimin në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

Heading
reCAPTCHA is required.

Partners

Mbi 100 pjesëmarrës si nxënës, profesionistë, akademikë dhe sipërmarrës nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi u mblodhën mbrëmjen…

më shumë

Dhjetë vite më parë Albanian ICT Awards hodhi hapat e parë duke bërë bashkë dy breza mendje të ndritura dhe heronj të…

më shumë

Rrugëtimi i Albanian ICT Awards do të arrijë destinacionin e saj final këtë viti si evenimenti më i madh i teknologjisë në…

më shumë