ICT Diploma of the Year

ICT Diploma e Vitit, një kategori pjesë e Albanian ICT Awards që nga fillesat e kësaj gare, fton studentë ekselentë dhe të talentuar të cilët kanë ndjekur studimet në shkenca kompjuterike dhe punuar temën e tyre të diplomës të aplikojnë. Ky çmim shpërblen përdorimin kreativ të teknologjisë dhe inovacionit në disiplinat e tyre akademike. Qëllimi i këtij çmimi është të identifikojë dhe shpërblejë studentët shembullorë që kanë përdorur teknologji inovative në fushat e tyre specifike lëndore.

Ata mund të aplikojnë me projektin profesional të studimeve themelore (Bachelor), ose të magjistraturës (Master) realizuar në kuadër të studimeve të tyre të larta pranë institucioneve publike dhe private të orientuara drejt fushave të teknologjisë dhe inovacionit.

Për informacione të mëtejshme, na shkruani në info@ictawards.org ose na telefoni në +355 (0)69 900 9000 për Shqipërinë dhe +383 (0)44 22 10 22 për Kosovën.

**Afati i fundit i aplikimeve / 30 Prill 2023 Ora 23:59

Formulari i Aplikimit - ICT Diploma e Vitit

www.

Në përgjigjet që jepni në fushat mëposhtë duhet të jeni sa më të qartë dhe specifikë. Përpiquni të vendosni detaje të mjaftueshme në mënyrë që informacioni të jetë më i kompletuar. Duhet të jeni specifikë për ndikimin dhe përfitimet që projekti juaj bart në vetvete, dhe të ekspozoni rezultatet dhe indikatorët e matshëm ku është e mundur.

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Kriteri 2: Projekt-Propozimi – Ngarkoni një dokument i cili përshkruan planin për realizimin e temës suaj të diplomës, resurset e përdorura, referencat etj, si dhe Tema Finale e Diplomë

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB
(deri në 1000 fjalë)

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Ngarkoni diplomën tuaj ose dokumentin i cili dëshmon vlerësimin për temën e diplomës

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Ngarkoni diplomën tuaj ose dokumentin i cili dëshmon vlerësimin për temën e diplomës

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB
Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Me dërgimin e aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakord me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, sipas dijenisë sime dhe në mirëbesim. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës të kontaktuar për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards.

Unë e kuptoj se informacioni i paraqitur në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë procesit të vlerësimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti që ka të bëjë me organizimin e ngjarjes Albanian ICT Awards.

Unë autorizoj dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe informacioneve të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar në fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorëve të kësaj ngjarje, për përdorim online, të shtypura apo audio-vizuale si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë bie dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakord që një nga përfaqësuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të tërhequr çmimin në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

ICT Diploma of the Year (TIK Diploma e Vitit)
Nr.Përshkrimi   i kriterevePikëPropozimi
1Paraqitja   në mënyrë të mjaftueshme e të detajuar të letrës së motivimitx   P 
2Përshkrimi dhe dokumentimi i hapave konkretë për realizimin e temës së Diplomesx   P 
3Risia apo mundësia e komercializimit të temësx   P 
4Nota   vlerësuese e Diplomësx   P 
5Vlerësimi/përshtypja e përgjithshme dhe personale e anëtarit të Jurisëx   P 

Gjithsej pikë

  
reCAPTCHA is required.

Partners

Mbi 100 pjesëmarrës si nxënës, profesionistë, akademikë dhe sipërmarrës nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi u mblodhën mbrëmjen…

më shumë

Dhjetë vite më parë Albanian ICT Awards hodhi hapat e parë duke bërë bashkë dy breza mendje të ndritura dhe heronj të…

më shumë

Rrugëtimi i Albanian ICT Awards do të arrijë destinacionin e saj final këtë viti si evenimenti më i madh i teknologjisë në…

më shumë