Afati i fundit per aplikim
Apliko Tani

Visar Demiri

Visar Demiri i ka kryer studimet deri-diplomike në programin “Business Informatics” ne “Universitetin e Evropës Juglindore” në Tetovë. Studimet mastër i ka kryer si bursist në Holandë, në universitetin Tilburg, nën programin “Information Management”.
Visari ka aritur njohuri rreth projektimit të IT dhe optimizimit të biznis proceseve, përmes shtrirjes së IT dhe biznesit. I koncentruar rreth lëmisë “Analist i Biznesit” ka kryer disa kurse dhe certifikata rreth PMP, Prince2 dhe Business Analyst.
Eksperiencë disa vjecare si Projekt Kordinator ne industrinë e serviseve, IT-support, Asistent Teknik, dhe administrim ne telekomunikacion, aktualisht Project Manager në Parkun Teknologjik të UEJL-së (SEEUTechPark), i angazhuar rreth krijimit te kushteve për hapjen e Start-up’eve te reja, mbështetjen e atyre ekzistues dhe vlerësimit te Start-up’eve dhe kompanive, saktësisht konvertimit të aseteve në vlerë.

Partners

Ditën e djeshme, më 6 Shkurt 2019 në orën 18:00 pranë ambienteve të ARTURBINA u hap edicioni i 7-të i garës së…

më shumë

Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet…

më shumë

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u…

më shumë