Afati i fundit per aplikim
Apliko Tani

Martir Dika

Martir Dika ka kryer studimet Bachelor për Drejtësi, ndërsa tani i ndejk studimet Master në drejtimin Penal në Universitetin e Evropës Juglindore.
Ka punuar si administrator në Institutin e mjedisit dhe shëndetit (Institute for Environment and Health) në SEEU. Aktualisht është Përfaqësues Ligjor i Parkut Teknologjik (SEEUTechPark) në Tetovë pranë Universitetit të Evropë Juglindore (SEEU) ku jep kontribut për nxitjen e një kulture sipërmarrëse në mesin e hulumtuesve, fakulteteve dhe studentëve në krijimin dhe mbështetjen e Start-up.

Partners

Ditën e djeshme, më 6 Shkurt 2019 në orën 18:00 pranë ambienteve të ARTURBINA u hap edicioni i 7-të i garës së…

më shumë

Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet…

më shumë

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u…

më shumë