Afati i fundit per aplikim
Apliko Tani

Ardian Alaj

Ardian ALAJ ka përfunduar studimet në fakultetin ekonomik në Kosovë, drejtimin banka financa dhe kontabilitet, për të vazhduar me përfundim të trajnimeve të ndryshme të avancuara në Vien të Austrisë, ndër të tjera, në fusha të ndryshme të planifikimit dhe menaxhimit, planifikimit të biznesit, marketingut, e-Commerce, metodat profesionale të biznesit, organizimi dhe Identiteti i Koorporatave si dhe Burimet njerëzore dhe komunikimit profesional. Ka përvojë të gjatë në kompani aktive në tregun ndërkombëtar. Për më shumë se pesë vite në ICTSmedia, në përgjegjësinë e Business Development, e cila është botuese e mediave për teknologji informative, inovacion, komunikim dhe media sociale. Përvojë të gjatë si kontribues në PCWorld Albanian, CIO dhe COMPUTERWORLD Albania.  Në ICTSmedia ka përgjegjësi të koordinimit dhe bashkëorganizimit të eventit Albanian ICT Awards si dhe ka marrë pjesë në shumë aktivitete dhe konferenca në fushën e ICT-së.

Partners

Ditën e djeshme, më 6 Shkurt 2019 në orën 18:00 pranë ambienteve të ARTURBINA u hap edicioni i 7-të i garës së…

më shumë

Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet…

më shumë

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u…

më shumë