Afati i fundit per aplikim
Apliko Tani

Egzon Zeka

Shkollën  e larte për Shkenca kompjuterike e përfundoi ne Tetove pranë Universitetit te Evropës Juglindore SEEU. Ushtron profesionin e tij si graphic designer, web designer, mobile app experience designer prej vitit 2013. Se fundmi pjese e ICTSmedia i angazhuar ne edicionin e 6-te te ICT Awards.

Partners

Ditën e djeshme, më 6 Shkurt 2019 në orën 18:00 pranë ambienteve të ARTURBINA u hap edicioni i 7-të i garës së…

më shumë

Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet…

më shumë

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u…

më shumë