Afati i fundit per aplikim
Apliko Tani

Hadije Hajdini

Hadije Hajdini ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtines  “Hasan Prishtina” dega Letërsi Shqipe, si dhe aktualisht vazhdon studimet në Universitetin “AAB” drejtimi Menaxhment dhe Informaike. Ka përfunduar një sërë trajnimesh në profile të ndryshme ne organizata te licenuara per trajnime profesionale në Kosovë. Në vitet praraprake ka punuar në disa kompani prestigjioze si menaxhere e shitjes dhe marketingut. Ka dy vite qe i është bashkuar ekipit te ICTSmedia si menaxhere e marketingut për Kosovë.

Partners

Ditën e djeshme, më 6 Shkurt 2019 në orën 18:00 pranë ambienteve të ARTURBINA u hap edicioni i 7-të i garës së…

më shumë

Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet…

më shumë

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u…

më shumë