Afati i fundit per aplikim
Apliko Tani

Liridon Hoti

Liridon Hoti ka kryer studimet në Fakultetin e Menaxhimit dhe Shkencave Kompjuterike në 2009 si dhe ka përfunduar me sukses disa trajnime profesionale në fushat e informatikës dhe menaxhimit.
Në 2009 ai u bashkua Kosoft dhe ishte përgjegjës për Web Dizajn, Zhvillim dhe Link Builder. Në 2011-tën shërbeu si menaxher pranë filialit të General Motors në Kosovë. Që nga 2012, Liridoni është në rolin e Senior Link Builder pranë kompanisë kosovare e specializuar në marketing online, NextSEO.

Partners

Ditën e djeshme, më 6 Shkurt 2019 në orën 18:00 pranë ambienteve të ARTURBINA u hap edicioni i 7-të i garës së…

më shumë

Për vitin e shtatë me radhë, ICTSmedia do ta freskojë vëmendjen dhe fokusin e publikut në anën inovative dhe kreative ku mendjet…

më shumë

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u…

më shumë