(VIDEO) Ediconi i 3-të i `Albanian ICT Awards`
Mbrëmjen e së premtes janë shpallur fituesit e edicionit të 3-të të “Albanian ICT Awards”. Ky konkurs mbarëkombëtar ka finalizuar përpjekjet disamujore në kërkim të yjeve të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse. Më Shumë


a1-report-logo
(VIDEO) A1 Report – Konkursi mbarëkombëtar i TIK ICT Awards:Ja fituesit në 7 kategori
TIRANË – Është mbyllur dje në mbrëmje me një ceremoni gala edicioni i tretë i konkursit mbarëkombëtar për profesionistët e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit ICT Awards me përzgjedhjen e fituesve në 7 kategori të ndryshme. Më shumë

 


Është finalizuar edicioni i tretë i Albanian ICT Awards me kurorëzimin e fituesve në Mbrëmjen Gala
Albanian ICT Awards u finalizua mbrëmjen e së premtes, më 15 maj, me evenimentin tradicional të Mbrëmjes Gala ku bëhet edhe kurorëzimi i fituesve në shtatë kategoritë që kanë qenë edhe objektivi i të gjithë aplikantëve. Ky konkurs mbarëkombëtar, njëkohësisht edhe vlerësimi më i lartë individual në sektorin TIK në hapësirën mbarëshqiptare ka finalizuar përpjekjet disa mujore në kërkim të yjeve inovatorë të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse. Më shumë

 


Ediconi i 3-të i `Albanian ICT Awards`
fmdhoxhalogoMbrëmjen e së premtes janë shpallur fituesit e edicionit të 3-të të “Albanian ICT Awards”. Ky konkurs mbarëkombëtar ka finalizuar përpjekjet disamujore në kërkim të yjeve të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse. Në ceremoni janë ndarë çmimet në 7 kategori, që kanë qenë objektiv i aplikantëve. Fituesi i “ICT inovacioni i vitit” i shpall Mërgim Cahani, në kategorinë “ICT ylli në ngritje i vitit” u vlerësua Kelvin Çobanaj; me çmimin “ICT mobiliteti i vitit” u vlerësua Bledar Bregu; “ICT diploma e vitit” për Mirgita Frashëri; “ICT akademiku i vitit” iu dha Edmon Harizit. Më shumë


Finalizohet edicioni i tretë i “Albanian ICT Awards”

“Albanian ICT Awards” u finalizua mbrëmjen e djeshme me evenimentin tradicional të Mbrëmjes Gala, ku bëhet edhe kurorëzimi i fituesve në shtatë kategoritë që kanë qenë edhe objektivi i të gjithë aplikantëve. Ky konkurs mbarëkombëtar, njëkohësisht edhe vlerësimi më i lartë individual në sektorin TIK në Shqipëri ka finalizuar përpjekjet disamujore në kërkim të yjeve inovatore të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse. Më shumë


Është finalizuar edicioni i tretë i Albanian ICT Awards me kurorëzimin e fituesve në Mbrëmjen Gala

Albanian ICT Awards u finalizua mbrëmjen e së premtes, më 15 maj, me evenimentin tradicional të Mbrëmjes Gala ku bëhet edhe kurorëzimi i fituesve në shtatë kategoritë që kanë qenë edhe objektivi i të gjithë aplikantëve. Më shumë


Është finalizuar edicioni i tretë i Albanian ICT Awards
Në vitin e tretë, konkursi mbarëkombëtar Albanian ICT Awards shpalosi edhe njëherë gjithë potencialin që zotërojnë trevat shqiptare në sektorin e Teknologjisë së informacionit dhe komunikimit. Me promovimin e këtyre të rinjve inovatorë, Albanian ICT Awards ka përmbushur qëllimin kryesor të identifikimit dhe shpërblimit të këtyre maratonomakëve të sektorit ICT në trevat shqiptare. Më shumë


 

 

shqiptarjaKonkursi mbarëkombëtar i TIK
ICT Awards:Ja fituesit në 7 kategori

Është mbyllur dje në mbrëmje me një ceremoni gala edicioni i tretë i konkursit mbarëkombëtar për profesionistët e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit ICT Awards me përzgjedhjen e fituesve në 7 kategori të ndryshme. Më shumë


Administrata Tatimore e Kosovës

atk ATK me Sistemin Elektronik EDI, në ICT Awards fitoi çmimin e parë “Shërbimi më i mirë publik”
Administrata Tatimore e Kosovës është fituese e çmimit të parë “Shërbimi më i mirë publik” në ICT Awards. Këtë çmim e mori me projektin Deklarimi Elektronik i Tatimeve. Sistemi për Deklarim Elektronik – EDI është një aplikacion softuerik, i cili mundëson pranimin/dorëzimin e deklaratave dhe pagesave përmes kanaleve elektronike nga tatimpaguesit e regjistruar në sistemin bazë tatimor, duke shfrytëzuar Internetin Publik si medium i komunikimit. Më shumë


ATK-ja më e mira
Bëhet e ditur se sistemi për Deklarim Elektronik është një aplikacion softuerik, i cili mundëson pranimin dhe dorëzimin e deklaratave dhe pagesave përmes kanaleve elektronike nga tatimpaguesit e regjistruar në sistemin bazë tatimor, duke shfrytëzuar Internetin Publik si medium i komunikimit. Më shumë

 


Bota_Sot-LogoËshtë finalizuar edicioni i tretë i Albanian ICT Awards me kurorëzimin e fituesve në Mbrëmjen Gala
Albanian ICT Awards u finalizua mbrëmjen e djeshme me evenimentin tradicional të Mbrëmjes Gala ku bëhet edhe kurorëzimi i fituesve në shtatë kategoritë që kanë qenë edhe objektivi i të gjithë aplikantëve. Ky konkurs mbarëkombëtar, njëkohësisht edhe vlerësimi më i lartë individual në sektorin TIK në Shqipëri ka finalizuar përpjekjet disa mujore në kërkim të yjeve inovatorë të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse.  Më shumë

 


logoATK-ja më e mira
Administrata Tatimore e Kosovës është fituese e  çmimit të parë “Shërbimi më i mirë publik” në ICT Awards. Këtë çmim e mori me projektin Deklarimi Elektronik i Tatimeve. Sistemi për Deklarim Elektronik – EDI është një aplikacion softuerik, i cili mundëson pranimin/dorëzimin e deklaratave dhe pagesave përmes kanaleve elektronike nga tatimpaguesit e regjistruar në sistemin bazë tatimor, duke shfrytëzuar Internetin Publik si medium i komunikimit.. Më shumë


ATK-ja më e mira
ubt-logoRektori i Universitetit për Biznes dhe Teknologji, dr.Edmond Hajrizi u nderua me Çmimin ICT Akademiku i Vitit, në ceremoninë e organizuar në Tiranë për ndarjen e çmimeve nga Albanian ICT Awards. Në ceremoni u nderuan edhe tre përfaqësues të tjerë nga UBT, studentët Muhamed Ratkoceri, Arlind Hajredinaj dhe Altin Ukshini.Më shumë

 


 ATK shpërblehet në ICT Awards për Sistemin Elektronik EDI
logoRektori i Universitetit për Biznes dhe Teknologji, dr.Edmond Hajrizi u nderua me Çmimin ICT Akademiku i Vitit, në ceremoninë e organizuar në Tiranë për ndarjen e çmimeve nga Albanian ICT Awards. Në ceremoni u nderuan edhe tre përfaqësues të tjerë nga UBT, studentët Muhamed Ratkoceri, Arlind Hajredinaj dhe Altin Ukshini.Më shumë

 


ICT Awards konfirmon edhe një herë se UBT është lider në fushën e ICT dhe të Inovacionit
ubt-logoCeremonia e dhënies së çmimeve për kontribut në fushën e teknologjisë informative, organizuar nga Albanian ICT Awards në Tiranë, dëshmoi edhe një herë faktin se Universiteti për Biznes dhe Teknologji, duke dominuar në çmime dhe mirënjohje në disa kategori, është lider në fushën e teknologjisë informative dhe të informacionit.  Më shumë

 


ATK, fitoi çmimin e parë “Shërbimi më i mirë publik”
llogo_info_kosova1Administrata Tatimore e Kosovës është fituese e çmimit të parë “Shërbimi më i mirë publik” në ICT Awards. Këtë çmim e mori me projektin Deklarimi Elektronik i Tatimeve. Sistemi për Deklarim Elektronik – EDI është një aplikacion softuerik, i cili mundëson pranimin/dorëzimin e deklaratave dhe pagesave përmes kanaleve elektronike nga tatimpaguesit e regjistruar në sistemin bazë tatimor, duke shfrytëzuar Internetin Publik si medium i komunikimit.  Më shumë


Gjirafa fiton çmimin ICT Inovacioni i Vitit
indekskuqAlbanian ICT Awards, në mbrëmjen gala që u mbajt të Premten më 15 Maj në Tiranë, ka zgjedhur Gjirafa.com në vendin e parë si Inovacioni i Vitit mbarëkombëtar Shqiptar. Si makina kërkimore e fokusuar në Gjuhën Shqipe, Gjirafa ka filluar të krijojë një prezencë me shërbime unike në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni si dhe Diasporë. Më shumë


 

logo-lajme-infoËshtë finalizuar edicioni i tretë i Albanian ICT Awards me kurorëzimin e fituesve në Mbrëmjen Gala
Albanian ICT Awards u finalizua mbrëmjen e djeshme me evenimentin tradicional të Mbrëmjes Gala ku bëhet edhe kurorëzimi i fituesve në shtatë kategoritë që kanë qenë edhe objektivi i të gjithë aplikantëve. Ky konkurs mbarëkombëtar, njëkohësisht edhe vlerësimi më i lartë individual në sektorin TIK në Shqipëri ka finalizuar përpjekjet disa mujore në kërkim të yjeve inovatorë të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse. Më shumë


topalbanialogoEdiconi i 3-të i “Albanian ICT Awards”
U ndanë çmimet e edicionit të tretë të Albanian ICT Aëards. Konkursi kombëtar që synon të nxisë incovacionin në fushën e teknologjisë, u zhvillua në shtatë kategori dhe në ndarjen e çmimeve ishte e pranishme edhe ministrja e Inovacionit Milena Harito. Konkursi mbështetet nga fondacioni mediatik Dritan Hoxha. Më shumë


Nesër shpërblehen profesionistët e teknologjisë
kosovapresslogoNsër në Tiranë do të mbahet mbrëmja gala ku do të shpërndahen çmime për profesionistët e shquar, udhëheqësve të suksesshëm, inovatorëve, profesionistëve dhe yjeve në ngritje të cilët me kontributin e tyre kanë lënë gjurmë në fushën e Teknologjisë Informatike dhe Komunikimit. Më shumë


Administrata Tatimore e Kosovës fiton çmimin “Shërbimi më i mirë publik” në ICT Awards
tesheshiKëtë çmim ATK e mori me projektin Deklarimi Elektronik i Tatimeve. Sistemi për Deklarim
Elektronik – EDI është një aplikacion softuerik, i cili mundëson pranimin/dorëzimin e deklaratave dhe pagesave përmes kanaleve elektronike nga tatimpaguesit e regjistruar në sistemin bazë tatimor, duke shfrytëzuar Internetin Publik si medium i komunikimit.. Më shumë