Aleksander Arvizu

ish Ambasador SHBA

Edi Rama

Kryeminister i Shqipërisë

Arsen Kurti

Infosoft

Dino Walsh

ICTSmedia\r\n

Mira Mezini

Darmstadt University of Technology

Enkelejd Zotaj

Raiffeisen Bank

Vjollca Dako

Fondacioni DRITAN HOXHA

Kozeta Sevrani

Universiteti Ekonomik

Erion Veliaj

Kryetari i Bashkisë së Tiranës

Ettore Sequi

ish Ambasador EU

Mirlinda Karcanaj

AKSHI

Ismet Hamiti

International Telecomunication Unit

Lindita Nikolla

Ministre e Arsimit dhe Shkences

Niko Peleshi –

Zëvendës Kryeministër i Shqipërisë

Adrian Civici

President UET

Marenglen Biba

UNYT

Falma Fshazi

COD

Genc Pollo

Ish Minister i Inovacionit

Sokol Vladi

Drejtor Ekzekutiv i Microsoft Albania

Mimoza Kusari

Kryetare e Komunes se Gjakovës

Erion Nako

SAP

Nikos Frydas

UNYT

Petraq Papajorgji

CIT

Dritan Mezini

AITA

Peonare Caka

AUK

Sokol Muca

Keshilltar per Inovacionin prane Ministrise se Arsimit

Anila Smorgrav

Orange France

Genti Daci

ABCOM

Milena Harito

Ministre e Inovacionit

Aleksander Cipa

Unioni i Gazetareve