FITUESIT ICT AWARDS -V-

Labinot Bytyqi

Labinot Bytyqi
(Hello Solaborate)

ICT Innovation of the Year

Lule Ahmeti

Prof. Dr. Lule Ahmedi

ICT Academic of the Year

Albi Zhulali

Albi Zhulali
(Softmogul)

ICT Mobility of the Year

Albana Roçi

Albana Roçi
(Iris Recognition)

ICT Diploma of the Year

Loran Pllana, Raesa Nikshiqi dhe Penda Smajlaj

Loran Pllana, Raesa Nikshiqi dhe Penda Smajlaj

ICT Rising Star of the Year

Blerta Thaçi

Blerta Thaçi
(Girls Coding Kosova)

Female in ICT

AKPM

AKPM

Public Service of the Year – Kosova

ZRPP

ZRPP

Public Service of the Year – Albanian

Rio Sherri

Drinor Selmanaj
(Sentry)

Cyber Security Project

Drinor Selmanaj

Rio Sherri

Cyber Security Professional

FITUESIT ICT AWARDS -IV-

rron-cena

Rron Cena

ICT Innovation of the Year

blerim-rexha

Prof. Dr. Blerim Rexha

ICT Academic of the Year

shkelzen-cakaj

Pro. Dr. sc. Shkëlzen Cakaj

ICT Researcher of the Year 2015

genti-selenica

Genti Selenica

ICT Mobility of the Year

evio-abazi

Evio Abazi

ICT Diploma of the Year

bleart-kepuska

Bleart Këpuska

ICT Rising Star of the Year

erisa-terolli

Erisa Terolli

Female in ICT

muhedin-nushi

Muhedin Nushi

Komuna e Prishtinës
Public Service of the Year – Kosova

mirlinda-karcanaj

Mirlinda Karçanaj

AKSHI (Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit)
Public Service of the Year – Albanian

Fituesit ICT AWARDS -III-

Mërgim Cahani

ICT Innovation of the Year

Edmond Hajrizi

ICT Academic of the Year

Bledar Bregu

ICT Mobility of the Year

Mirgita Frashëri

ICT Diploma of the Year

Kelvin Çobanaj

ICT Rising Star of the Year

Lindita Shomo

Female in ICT of the Year

Administrata Tatimore e Kosovës

Public Service of the Year – Kosova

Ministria e Mirëqënies dhe Rinisë

Public Service of the Year – Albanian

Fituesit ICT AWARDS -II-

Evis Hoxha

ICT Rising Star of the Year

Lum Zhaveli

ICT Diploma of the Year

Mentor Paçarada

ICT Mobility of the Year

Todi Thanasi

ICT Innovation of the Year

Kozeta Sevrani

ICT Academic of the Year

Fituesit ICT AWARDS -I-

Elio Qoshi

ICT Rising Star of the Year

Bardh Lohaj

ICT Diploma of the Year

Julian Kanini

ICT Mobility of the Year

Betim Drenica

ICT Innovation of the Year

Marenglen Biba

ICT Academic of the Year

Mirënjohje nga Juria

Florian Kunushevci (Prishtinë)
Motivi: “White Hacking”

Leutrim Berisha (Prishtinë)
Motivi: “Ethical Hacking”

Orven Bregu (Tiranë)
Projekti: “Smart Home”

Videot e Projekteve Fituese: http://ictawards.org/2015/fituesitiv/