Albanian ICT Awards II

Përmbledhje e eventit të parë të Albanian ICT Awards I

Mbrëmja Gala mbajtur më datë 25 Prill 2013, Hotel Tirana International

Konkursi mbarëkombëtarë Albanian ICT Awards hap dyert në Tiranë

Event i posaçem i organizuar për nder të botimit të dytë të numrit Computerworld Albanian sidhe hapjes zyrtare të Albanian ICT Awards II

"Albanian ICT Awards" - Top Channel Albania - News - Lajme

Përmbledhje e disa takimeve me student, workshopeve të realizuara në kuadrin e Albanian ICT Awards II

Pasdite në Top Channel

Tema: Konkursi ICT për risitë teknologjike
Të ftuar: Kushtrim Shala, Kozeta Sevrani, Petraq Papajorgji

Ora e Pasdites në Klan Kosova

I Ftuar Ardian Alaj, Perfaqesues i ICT Awards II në Kosovë

Pasdite në Top Channel

Elio Qoshi, nje histori suksesi
Ylli në ngritje i identifikuar nga ICT Awards I

Wake Up në Top Channel

Dy nga aplikantët në Albanian ICT Awards 2012, të kategorisë "TIK ylli në ngritje i vitit" ishin mysafir simpatikë dhe ndër më të rinjtë në emisionin e mëngjesit Wake-Up Denis Avdiu, 15 vjeç dhe Hysen Ndregojnaj 12 vjeç.