Ditën e sotme, përfaqësues të Albanian ICT Awards shoqëruar nga anëtarët e jurisë Prof. Dr. Edmond Hajrizi dhe Visar Jasiqi u pritën në një takim nga Ministri i punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës z. Bejtush Gashi dhe drejtori i Agjencisë së Regjistrimit Civil z. Bekim Hoxha. Gjatë takimit informativ, ministri informoi përfaqësuesit e garës mbarë kombëtare në fushën e teknologjisë për punën e institucionit që drejton dhe në veçanti aspektin e sigurisë. Gjithashtu z. Hoxha foli për vizionin dhe projektet që do të implementohen në vazhdimësinë e projektit RKSMobileID. Përfaqësuesit e ICT Awards shprehen gatishmërinë për të mbështetur…

Pas një maratone katër mujore, edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards u finalizua në mbrëmjen Gala të së Premtes, ku u bë shpallja e fituesve të garës me praninë e mbarë komunitetit të TIK-ut. Në këtë aktivitet nderuan me pjesëmarrjen e tyre Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë së Kosovës, z. Besim Beqaj, Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes së Shqipërisë, zj. Sonila Qato, Kryetari i Prishtinës z. Shpend Ahmeti, pjesëmarrës dhe të ftuar special nga bota e TIK-ut, biznesit, akademisë, administratës publike, shoqërisë civile dhe medias. ICT Awards është një konkurs kombëtar që ka për qëllim identifikimin, shpërblimin…

Më Shumë

Partners

Resources

Folës dhe Mbështetës

   

Fituesit e edicionit ICT Awards -V-

 • Labinot Bytyqi

  (Hello Solaborate)
  ICT Innovation of the Year

 • Prof. Dr. Lule Ahmedi

  ICT Academic of the Year

 • Albi Zhulali

  (Softmogul)
  ICT Mobility of the Year

 • Albana Roçi

  (Iris Recognition)
  ICT Diploma of the Year

 • Loran Pllana, Raesa Nikshiqi dhe Penda Smajlaj

  ICT Rising Star of the Year

 • Blerta Thaçi

  (Girls Coding Kosova)
  Female in ICT

 • AKPM

  Public Service of the Year – Kosova

 • ZRPP

  Public Service of the Year – Albanian

 • Drinor Selmanaj

  (Sentry)
  Cyber Security Project

 • Rio Sherri

  Cyber Security Professional

   
© Copyright 2018 Albanian ICT Awards VI. All rights reserved