Çmimet gjenerojnë një nivel të lartë ekspozimi mediatik, në kuadër të partneriteteve strategjike mediatike. Fituesit e Albanian ICT Awards do të promovohen në mediume të specializuara të fushës së ICT-së, si online, dhe atyre të shtypura në COMPUTERWORLD Albanian dhe mediume të tjera promovuese, në mediumet online PCWorld, CIO Albanian si dhe në ekranet dhe faqet e partnerëve të tjerë mediatikë televizivë që do ta mbështesin këtë eveniment.

Eventi është i përvitshëm dhe ka për qëllim dhënien e shpërblimeve dhe ngritjen e nivelit të vetëdijes si individuale dhe profesionale. Shpërblimet do të nxisin individët, organizatat, bizneset dhe grupet inovative, që të orientojnë krijimtarinë e tyre drejt niveleve dhe dimensioneve të reja.

Përfitime të tjera po kaq të rëndësishme janë krijimi i besueshmërisë profesionale, krijimi i kontakteve dhe marrëdhënieve të ndërsjella me pjesëmarrësit në fusha, veprimtari dhe aktivitete të ndryshme. Pjesëmarrësit dhe fituesit do të kenë mundësi të njihen me personalitete të rëndësishme të fushës së ICT-së dhe të biznesit gjatë dhe pas eventit, gjatë takimeve të punë.

Çmimet dhe shpërblimet do të shoqërohen, gjithashtu, me vlerësime financiare, paketa të ndryshme sponsorizimi si trajnime, studime të avancuara, pajisje elektronike etj.

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 10 prill 2015 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose na vizitoni në www.ictawards.org/2014