ICT Startup of the Year

Albanian ICT Awards, konkursi me i madh i inovacionit ne rajonin e Ballkanit, tashme ka hapur aplikimet për kategorinë me te re te dedikuar Kompanive me te mira shqiptare “Startup” ne fazën e hershme.
Kjo kategori shpërblen individët sipërmarrës të suksesshëm të cilët kanë themeluar së fundmi një kompani të suksesshme duke patur si bazë përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.
Startup-et mund te aplikojnë ose te dominohen deri me 30 PRill 2021, ora 23:59 vetëm përmes faqes online www.ictawards.org, te cilat me pas do ti nënshtrohen një vlerësimi te jurisë profesionale të ICT Award, ku fituesi i kësaj kategorie do te bëhet i ditur gjatë mbrëmjes Gala e cila pritet të mbahet gjatë muajt Qershor në Tiranë.

Kush dhe si mund te aplikoje?

Kompanitë (Startup) ne në fazat e hershme (0-24 muaj) kanë të drejtë të aplikojnë.

Kompanitë (Startup) të kenë së paku një themelues shqiptar.

Startupet aplikante duhet të kenë potencial për të shkallëzuar (zgjeruar) globalisht.

Finalistët e përzgjedhur në këtë kategori duhet të shkëlqejnë në një nga industritë si inovacioni dixhital, shkencor, industritë kreative ose inovacion social.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në info@ictawards.org ose në telefona për Shqipëri +355 (0)69 900 9000 apo Kosovë +383 (0)44 22 10 22

**Afati i fundit për aplikim / 30 Prill 2021, Ora 23:59

Formulari i aplikimit - ICT Startup of the Year

(100 words max. / max. 100 fjalë)

Problem: What problem are you trying to solve?

(max 500 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 500 words)
(max 500 words)

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Në rastin e dërgimit të aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakort me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, në bazë të dijenive dhe besimit tim më të mirë. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards apo për përdorim tjetër nga organizatori.

Unë e kuptoj se informacioni i dhënë në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë proçesit të vleresimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti në lidhje me ngjarjen e Albanian ICT Awards.

Unë, autorizoj gjithashtu dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe të dhëna të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar ndonjë fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorit të kësaj ngjarje, qoftë për online, të shtypura apo audio-vizuele si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë jam dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakort që një nga përfaqësuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të pranuar çmimin e mundshëm në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

ICT Startup Of The Year (Startup i vitit)
Nr.Description of criteria Points
1Innovation and the value it gives to the target audiencex P
2Execution / Implementation of the Productx P
3Technical Description / Infrastructurex P
4Investment Readiness + Scalabilityx P
5Team composition x P
6General evaluation /personal  impression of the Jury member x P

Totail points

reCAPTCHA is required.
max 300 words

Partners

After 4 months long journey, the biggest science, technology and startup competition in Albania continued what it started a decade ago. Through…

më shumë

Gara më e madhe në teknologji në trevat Shqipfolëse, Albanian ICT Awards, mbylli ditën e Premte 11 Qershor 2021, edicionin e 9-të…

më shumë

Teknologjia na ka dëshmuar se përmes saj nuk janë rrëzuar vetëm barrierat fizike, por edhe mitet e një shoqërie. Edicioni i 9-të…

më shumë

Edicioni i 9-të i ICT Awards mbylli zyrtarisht aplikimet më datë 30 Prill 2021 në orar 23:59 duke i hapur kështu rrugë…

më shumë

Mbrëmjen e së Shtunës edicioni i 9-të i garës më të madhe mbarë kombëtare në fushën e teknologjisë hapi aplikime përmes një…

më shumë

Sipërmarrja, inovacioni dhe zhvillimi përmes teknologjisë sot janë zemra e shoqërisë moderne. Impakti social dhe ekonomik i Covid-19 ka mbajtur peng mundësi…

më shumë

ICT Awards mbylli edicionin e 8-të ditën e Premte me shpalljen e fituesve në shtatë kategoritë. Inovacioni i Vitit është padyshim një…

më shumë

Pas një pritjeje prej mëse 5 muajsh, Albanian ICT Awards mbylli suksesshëm edicionin e saj të 8-të me shpalljen e fituesve në…

më shumë