Ekipi i Albanian ICT Awards celi sot turin e takimeve në kuadër të edicionit të pestë jubilar të garës mbarëkombëtare në fushën e teknologjisë së informacionit me komunitetin e Oficina dhe nxënësit e Institutit Harry Fultz në Tiranë. Organizuar pranë ambjenteve të OFICINA në Institutin Harry Fultz, ky takim përgjatë të cilit ekipi organizativ i ICT Awards ndau me pjesëmarrësit rrugëtimin e një inovacioni që flet shqip përgjatë pesë viteve të fundit, shënon të parin në mesin e shumë takimeve që pritet të mbahen deri në mbylljen e aplikimeve. Më to synohet që mesazhi dhe thirrja e Albanian ICT Awards…

Me kandidatë që vinë nga Tirana, Prishtina, Shkodra, Tetova, Durrësi, Gjakova e mbarë trevat shqipfolëse, kjo garë mbarëkombëtare prej 5 vitesh ka vlerësuar mbi 500 projekte të ndryshme individuale apo institucionale duke tërhequr vëmendjen e aktorëve shqiptarë të rëndësishëm. Duke filluar nga dita e sotme deri më 31 Mars të gjithë të apasionuarit, studentët, akademikët, institucionet publike dhe inovatorët mund të aplikojnë online në faqen e Albanian ICT Awards. Aktivitetit dedikuar kësaj ngjarje ju bashkuan personazhe dhe figura të rëndësishme nga bota e teknologjisë, biznesit, akademisë, administratës publike, medias si: Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, Dekani i…

Partners

Resources

Folës dhe Mbështetës

   

Juria ICT Awards V

 • Julia Goga-Cooke

  Dr. Julia Goga-Cooke është akademike, gazetare, ideatore dhe sipërmarrëse. Julia drejton akademinë londineze Gconsultancy Innovation, një akademi IOEE…

  Më Shumë
 • Mirlinda KARÇANAJ

  Dr. Mirlinda KARÇANAJ është diplomuar në  Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Departamenti i Shkencave Kompjuterike, pranë të cilit…

  Më Shumë
 • Anila (Hoxha) Tollkuçi

  Anila është një eksperte sigurie me një eksperiencë 12 vjeçare profesionale në sigurinë e informacionit dhe vijueshmërinë e…

  Më Shumë
 • Altin Petre

  Aktualisht drejtor i IT per Digitalb, me nje eksperience 20 vjecare ne fushen e IT nga te cilat…

  Më Shumë
 • Visar Jasiqi

  Visar Jasiqi për më shumë se 11 vite merret me zhvillimin e resurseve humane në sektorin e teknologjisë…

  Më Shumë
 • Marenglen Biba

  Prof. Ass. Marenglen Biba eshte qe nga 2009 Drejtor i Departamentit te Shkencave Kompjuterike prane University of New…

  Më Shumë
 • Jeton Siqeca

  Jeton Siqeca i diplomuar në Bachelor në Kolegjin Amerikan të Shkencave Kompjuterike në Selanik mban një diplomë Master…

  Më Shumë
 • Azir Aliu

  Më Shumë
 • Sokol Vladi

  Aktualisht në detyrën e Drejtorit Exekutiv të Microsoft në Shqipëri. Me një experience prej 13 vitesh në fushën…

  Më Shumë
   

Fituesit e edicionit ICT Awards -IV-

 • Rron Cena

  Formon 3D
  Innovation of the Year

 • Pro. Dr. Sc. Shkëlzen Cakaj

  ICT Researcher of the Year 2015

 • Prof. Dr. Blerim Rexha

  ICT Academic of the Year 2015

 • Genti Selenica

  Baboon
  Mobility of the Year

 • Evio Abazi

  Diploma of the Year

 • Bleart Këpuska

  Rising Star of the Year

 • Erisa Terolli

  Female in ICT

 • Muhedin Nushi

  Komuna e Prishtinës / e-Kiosku
  ICT Public Service of the Year 2015 in Kosova

 • Mirlinda Karçanaj

  Portali unik qeveritar e-Albania
  AKSHI (Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit)
  ICT Public Service of the Year 2015 in Albania

   
© Copyright 2017 Albanian ICT Awards V. All rights reserved