Çmimi i sipërmarrjes innovative në Blockchain

E re këtë vit, Kjo kategori çmimesh shpërblen ofruesit e teknologjive dhe shërbimeve të blockchain. Ky cmim njeh individët, Startup-et, projektet teknologjike te kompanitve, agjencive qeveritare ose subjekteve joqeveritare që ofrojnë zgjidhje blockchain për të transformuar operacionet, zinxhirët e furnizimit ose ekosistemet e klientëve / përdoruesve të tyre. Ky cmim gjithashtu targeton subjektet që përdorin “distributed ledgers”, “smart contracts”, apo asetet dixhitale që kanë synim transformimin e industries, përmirësimin e zingjirit të furnizimit apo ekosistemin e tyre. Ky cmim nuk ka kufizim në industri, duke mos u kufizuar në “Industry solutions”, Shërbime financiare, Platforma teknologjike apo Zgjidhje të kujdesit shëndetësor.

Kjo kategori është e hapur për nominime apo aplikime të drejtpërdrejta nga studiuesit ose shkencëtarët që kanë mundësuar avancimin e njohurive në fushën transformuese të teknologjisë Blockchain. Kategoria e re për projektet innovative në Blockchain nderon njerëzit që kanë shfaqur lidership të spikatur në zbatimin e Blockchain Brenda një ndërmarrje, industry, qeveri ose në një organizatë me shumë pale të përfshira.

 

**Afati i fundit për aplikim / 17 Prill 2022, Ora 23:59

Your VFB Pro license is UNVERIFIED. You must enter your license information before VFB Pro can fully function.

234

Partners

Dhjetë vite më parë Albanian ICT Awards hodhi hapat e parë duke bërë bashkë dy breza mendje të ndritura dhe heronj të…

më shumë

Rrugëtimi i Albanian ICT Awards do të arrijë destinacionin e saj final këtë viti si evenimenti më i madh i teknologjisë në…

më shumë

Dhjetë vite më parë Albanian ICT Awards hodhi hapat e parë duke bërë bashkë dy breza mendje të bukura dhe heronj të…

më shumë

Gara mbarëkombëtare e teknologjisë dhe informacionit Albanian ICT Awards mbylli ditën e Dielë aplikimet në edicionin e saj të 10-të dhe nisur…

më shumë

Edicioni i 10-të jubilar i ICT Awards mbylli turin e takimeve informative me nxënës, studentë, të rinj dhe të reja në shkolla,…

më shumë

Gara e më e madhe e teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjes në hapësirën mbarëshqiptare Albanian ICT Awards hapi edicionin e saj të 10-të…

më shumë

Në panairin e përvitshëm të robotikës të Institutit Harry Fultz e nisi javën e dytë të takimeve informuese gara mbarëkombëtare e teknologjisë,…

më shumë

Edicioni i 10-të jubilar i Albanian ICT Awards hapi garën për komunitetin e teknologjisë dhe inovacionit në mbarë hapësirën shqipfolëse më 16…

më shumë

Mbrëmjen e së Mërkurës më 16 Shkurt, Albanian ICT Awards, gara më e madhe mbarëkombëtare në teknologji, nisi përpjekjet për kurorëzimin e…

më shumë

After 4 months long journey, the biggest science, technology and startup competition in Albania continued what it started a decade ago. Through…

më shumë

Gara më e madhe në teknologji në trevat Shqipfolëse, Albanian ICT Awards, mbylli ditën e Premte 11 Qershor 2021, edicionin e 9-të…

më shumë