ICT Startup of the Year

Albanian ICT Awards, konkursi me i madh i inovacionit ne rajonin e Ballkanit, tashme ka hapur aplikimet për kategorinë me te re te dedikuar Kompanive me te mira shqiptare “Startup” ne fazën e hershme.
Kjo kategori shpërblen individët sipërmarrës të suksesshëm të cilët kanë themeluar së fundmi një kompani të suksesshme duke patur si bazë përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.
Startup-et mund te aplikojnë ose te dominohen deri me 27 Mars 2020, ora 23:59 vetëm përmes faqes online www.ictawards.org, te cilat me pas do ti nënshtrohen një vlerësimi te jurisë profesionale te ICT Awards, ndërsa gjate muajit Prill 5 Startup-et e përzgjedhura si me te mirat nga juria do te marrin edhe votën e publikut, ku fituesi i kësaj kategorie do te behet i ditur gjate mbrëmjes gala qe pritet te mbahet date 24 Prill 2020, ne Tiranë.

Kush dhe si mund te aplikoje?

Kompanitë (Startup) ne në fazat e hershme (0-24 muaj) kanë të drejtë të aplikojnë.

Kompanitë (Startup) të kenë së paku një themelues shqiptar.

Startupet aplikante duhet të kenë potencial për të shkallëzuar (zgjeruar) globalisht.

Finalistët e përzgjedhur në këtë kategori duhet të shkëlqejnë në një nga industritë si inovacioni dixhital, shkencor, industritë kreative ose inovacion social.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose në telefona për Shqipëri +355 (0)69 900 9000 apo Kosovë +383 (0)44 22 10 22

**Afati i fundit për aplikim / 4 Qershor 2020, Ora 23:59

Formulari i aplikimit - ICT Startup of the Year

(100 words max. / max. 100 fjalë)

Problem: What problem are you trying to solve?

(max 500 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 1000 words)
(max 500 words)
(max 500 words)

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB
max 300 words

File Uploads

Allowed formats (*.doc, docx, pdf, xls, png, jpg, jpeg, gif, zip, rar, flv, swf) Limit 8MB

Deklaratë mbi vërtetësinë/shpërndarjen e informacionit

Në rastin e dërgimit të aplikimit, ju pranoni dhe pajtoheni se keni rënë dakort me rregullat e mëposhtme:

Unë, me dërgimin e këtij formulari, pranoj dhe deklaroj se informacioni i dhënë është i vërtetë dhe i plotë, në bazë të dijenive dhe besimit tim më të mirë. Autorizoj shpërndarjen dhe përdorimin e të gjitha materialeve të siguruara nga unë ose persona të tjerë të organizatës për vlerësim nga juria e Albanian ICT Awards apo për përdorim tjetër nga organizatori.

Unë e kuptoj se informacioni i dhënë në këtë aplikim ose në vazhdimësi i mbledhur gjatë proçesit të vleresimit, mund të përdoret në artikuj, online ose të ndonjë formë tjetër publiciteti në lidhje me ngjarjen e Albanian ICT Awards.

Unë, autorizoj gjithashtu dhënien dhe përdorimin e emrit tim, emrit të kompanisë sime dhe të dhëna të tjera të ngjashme, duke përfshirë por jo duke u kufizuar ndonjë fotografi, regjistrime të zërit tim ose imazhe që mund të merren nga unë për ndonjë ose të gjitha publikimet e Albanian ICT Awards dhe/apo organizatorit të kësaj ngjarje, qoftë për online, të shtypura apo audio-vizuele si dhe publikime të tjera në lidhje me Albanian ICT Awards. Unë jam dakort që asnjë kompensim nuk mund të kërkohet nga unë apo kompania për këto përdorime.

Unë jam dakort që një nga përfaqësuesit e këtij aplikimi do të jetë i pranishëm për të pranuar çmimin e mundshëm në Mbrëmjen Gala të organizuar për Albanian ICT Awards dhe të intervistohet për publikun.

ICT Startup Of The Year (Startup i vitit)
Nr.Description of criteria Points
1Innovation and the value it gives to the target audiencex P
2Execution / Implementation of the Productx P
3Technical Description / Infrastructurex P
4Investment Readiness + Scalabilityx P
5Team composition x P
6General evaluation /personal  impression of the Jury member x P

Totail points

reCAPTCHA is required.

Partners

Në mbështetje të inovatorëve, ekspertëve, sipërmarrësve e shkencëtarëve, konkursi më i madh i inovacionit në mbarë trevat shqipfolëse, Albanian ICT Awards lajmëroi…

më shumë

Turi i takimeve në kuadër të edicionit të 8-të të ICT Awards ka filluar të intensifikohet dhe java e parë e muajit…

më shumë

Albanian ICT Awards, konkursi më i madh i inovacionit në trevat shqipfolëse hapi edicionin e 8-të më 7 Shkurt në Tiranë duke…

më shumë

Mbrëmjen e së Premtes në ambientet e Hotel Plaza në Tiranë u hap edicioni i 8-të i garës mbarëkombëtare në teknologji Albanian…

më shumë

Në mbështetje të ekosistemit të inovacionit dhe startupeve në Shqipëri, gara mbarëkombëtare në teknologji Albanian ICT Awards në sytë e shumë të…

më shumë

Shtëpia botuese lider në rajon në fushën e teknologjisë dhe informacionit ICTSmedia shpalli mbrëmjen e së Martes fituesit e edicionit të 7-të…

më shumë