Me kandidatë që vinë nga Tirana, Prishtina, Shkodra, Tetova, Durrësi, Gjakova e mbarë trevat shqipfolëse, kjo garë mbarëkombëtare prej 5 vitesh ka vlerësuar mbi 500 projekte të ndryshme individuale apo institucionale duke tërhequr vëmendjen e aktorëve shqiptarë të rëndësishëm. Duke filluar nga dita e sotme deri më 31 Mars të gjithë të apasionuarit, studentët, akademikët, institucionet publike dhe inovatorët mund të aplikojnë online në faqen e Albanian ICT Awards. Aktivitetit dedikuar kësaj ngjarje ju bashkuan personazhe dhe figura të rëndësishme nga bota e teknologjisë, biznesit, akademisë, administratës publike, medias si: Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, Dekani i…

Organizuar nga shtëpia botuese ICTSmedia dhe vlerësuar me çmimin Bleta e Artë në Kategorinë ICT për kontributin e çmuar në drejtim të promovimit të sipërmarrjes dhe zhvillimit në këtë sektor, hapja publike i paraprin një sërë takimesh në kërkim dhe identifikim të një inovacioni i cili flet shqip nga mbarë trevat shqipfolëse. Me mbështetjen tradicionale të Fondacionit Dritan Hoxha, Bankës Raiffeisen dhe Albvision ky eveniment unik për nga karakteri dhe dedikimi vë në qendër të vëmendjes jo vetëm të ekspertëve por edhe komunitetit, shpërblimin dhe promovimin e inovatorëve, profesionistëve, akademikëve, entuziastëve dhe udhëheqësve të suksesshëm. Juria e Albanian ICT Awards…

Partners

Resources

Folës dhe Mbështetës

   

Fituesit e edicionit ICT Awards -IV-

 • Rron Cena

  Formon 3D
  Innovation of the Year

 • Pro. Dr. Sc. Shkëlzen Cakaj

  ICT Researcher of the Year 2015

 • Prof. Dr. Blerim Rexha

  ICT Academic of the Year 2015

 • Genti Selenica

  Baboon
  Mobility of the Year

 • Evio Abazi

  Diploma of the Year

 • Bleart Këpuska

  Rising Star of the Year

 • Erisa Terolli

  Female in ICT

 • Muhedin Nushi

  Komuna e Prishtinës / e-Kiosku
  ICT Public Service of the Year 2015 in Kosova

 • Mirlinda Karçanaj

  Portali unik qeveritar e-Albania
  AKSHI (Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit)
  ICT Public Service of the Year 2015 in Albania

   
© Copyright 2017 Albanian ICT Awards V. All rights reserved