Çmimet e “Albanian ICT Awards” përfaqësojnë një nivel të lartë të ekspozimi mediatik, mundësuar në sajë të partneriteteve strategjike të këtij evenimenti me median lokale dhe rajonale. Fituesit e “Albanian ICT Awards” do të promovohen në mediume të specializuara të fushës së ICT-së, në mediumet online sikurse “PCWorld Albanian”, “CIO Albanian” si dhe mediume të tjera të shumta promovuese, ekrane televizive bashkërisht me ueb faqet online të partnerëve të tjerë mediatik televizivë, të cilët fuqishëm e mbështesin këtë eveniment të rëndësishëm të ICT-së Shqiptare.

Afati i fundit për Aplikim është 31 Mars 2016, Ora 23:59

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Albanian ICT Awards ka nderin t’ju njoftojë se afati për aplikime ka përfunduar më 31 Mars 2016 në orën 24:00.

Në rast se keni nevojë për informacione, na shkruani në [email protected] ose na vizitoni në www.ictawards.org/2015

Organizatori i garës mbarëkombëtare Albanian ICT Awards, ICTSmedia, në mbrëmjen e datës 29 Prill 2016 shpalli fituesit e edicionit të katërt të Albanian ICT Awards IV.

Fotogaleria: Albanian ICT Awards IV – Gala Night
Video: Video e transmetuar gjatë Albanian ICT Awards IV – Gala Night 

 

ICT Innovation of the Year 2015

Fitues i vitit: Rron Cena
Projekti: Formom 3d desktop printer (Prishtinë)

Finalistët: 
Fidan Bytyqi – Animus Home (Suedi)
Edmond Jajaga – Sistemi për Menaxhim të Mësimit (Libri3) (Maqedoni, Shkup)

ICT Mobility of the Year 2015

Fitues i vitit: Genti Selenica (Tiranë)
Projekti: Baboon

Finalistët:
Alen Saqe (Tiranë)
Projekti: Dentem

Xhulio Mitre (Tiranë)
Projekti: MyIkub

ICT Diploma Thesis of the Year 2015

Fitues i vitit: Evio Abazi (Tiranë)
Projekti:Camera-Based Driver Assistance and Security System

Finalistët: 
Arlinda Sheholli (Prishtinë)
Projekti: eHealth

Ilir Murturi (Prishtinë)
Projekti: Improving Quality of Election Process using Crowdsourcing Techniques

ICT Rising Star of the Year 2015

Fitues i vitit: Bleart Këpuska (Gjakovë)
Projekti: Radari Ultrasonic

Finalistët: 
Flatra Thaqi (Gjakovë)
Projekti: MeteoStation

Enxhi Hoxha (Tiranë)
Projekti: CNC Machine

ICT Female of the Year 2015

Fitues i vitit: Erisa Terolli (Pogradec)
Projekti: MeCode

Finalistët: 
Arta Shehu Zaimi (Prishtinë)
Projekti: jCoders Academy

Klea Mërtenika (Tiranë)
Projekti: Code in Rose

ICT Researcher of the Year 2015

Fitues i vitit:
Pro. Dr. sc. Shkëlzen Cakaj (Prishtinë)

ICT Academic of the Year 2015

Fitues i vitit:
Prof. Dr. Blerim Rexha (Prishtinë)

ICT Public Service of the Year 2015 in Kosova

Fitues i vitit: Muhedin Nushi
Institucioni: Komuna e Prishtinës
Projekti: e-Kiosku

Finalistët:
Zana Tabaku (Prishtinë)
Institucioni: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Projekti:
Appdec/Sistemi Informativ i Menaxhimit te Punëkërkuesve

ICT Public Service of the Year 2015 in Albania

Fitues: Mirlinda Karçanaj
Institucioni: AKSHI (Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit)
Projekti: Portali unik qeveritar e-Albania

Finalistët:
Bashkia Shkodër
Projekti: Zyrat e Integruara me një ndalesë

Autoriteti Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor
Projekti: Gjeoportali Kombëtar

Mirënjohje nga Juria

Florian Kunushevci (Prishtinë)
Motivi: “White Hacking”

Leutrim Berisha (Prishtinë)
Motivi: “Ethical Hacking”

Orven Bregu (Tiranë)
Projekti: “Smart Home”