DSC_0128

Pas një tjetër edicioni të suksesshëm të Albanian ICT Awards për të identifikuar kontributin e shqiptarëve në fushën e teknologjisë dhe informacionit, sot në Unversitetin të Prishtinës u mbajt një ceremoni e shpërndarjes së mirënjohjeve për disa prej finalistëve të edicionit të katërt të cilët Universiteti i Prishtinës i vlerësoj për pjesëmarrje dhe promovim të vlerave të UP-së. Sot më 7 Korrik në një ceremoni solemne të organizuar në zyrat e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës, Rektori Marjan Demaj, shpërndau mirënjohje për Prof. Dr. Blerim Rexha, Arta Shehu Zaimi, Arlinda Sheholli dhe Ilir Murturi në shenjë vlerësimi për kontributin dhe…

Ictawards_walloffame

Mbrëmja e datës 29 Prill kishte rezervuar supriza të shumta për pjesëmarrësit dhe finalistët e edicionit të katërt të Albanian ICT Awards. Organizuar pranë Hotel Sheraton Tirana, Mbrëmja Gala solli momentin e shumëpritur për të gjithë, shpalljen e fituesve të garës mbarëkombëtare në sektorin e teknologjisë së informacionit. Tiranë, 29 Prill – Ishte Kushtrim Shala, bashkëthemelues i garës i cili hoqi siparin e Mbrëmjes Gala me fjalën e tij ku ndër të tjera tha: “Jam i bindur se në këtë mbrëmje do të ballafaqohemi me një inovacion plot vlera nga gjithë trevat shqiptare.” Në këtë aktivitet nderuan me pjesëmarrjen e…

Partners

Resources

Juria 2015

 • Altin Petre

  Aktualisht drejtor i IT per Digitalb, me nje eksperience 20 vjecare ne fushen e IT nga te cilat…

  Më Shumë
 • Gjergji Spaho

  14 vjet eksperiencë në teknologjinë e informacionit dhe sistemit bankar, prej 8 vitesh drejton departamentin e zhvillimit të…

  Më Shumë
 • Visar Jasiqi

  Visar Jasiqi për më shumë se 11 vite merret me zhvillimin e resurseve humane në sektorin e teknologjisë…

  Më Shumë
 • Redi Neziri

  Ka studiuar Inxhinierise Elektronike ne Universitetin Politeknik te Tiranes, Certifikuar nga USTTI, Instituti Amerikan i Trajnimeve ne fushen…

  Më Shumë
 • Anni Dasho Sharko

  Aktualisht kryen detyrën e Drejtorit Ekzekutiv të Qendrës UET IT Solutions pranë Universitetit Europian te Tiranes. Lektor i…

  Më Shumë
 • Elvis Bregu

  Me nje experience mbi 15 vjecare ne fushen e IT dhe Telekomunikacionit nje pjese e mire e te…

  Më Shumë
 • Erton Graceni

  Ertoni ka përfunduar studimet master për Administrim Biznesi dhe Teknologji në Universitetin e Sheffield, ne Angli, dhe studimet për…

  Më Shumë
 • Sokol Vladi

  Aktualisht në detyrën e Drejtorit Exekutiv të Microsoft në Shqipëri. Me një experience prej 12 vitesh në fushën…

  Më Shumë
 • Endri Mataj

  Endri Mataj është një sipërmarrës i ri, adhurues i teknologjisë, i cili ka si synim rritjen e kreativitetit…

  Më Shumë
 • Dr. Ilir Çapuni

  Dr.Ilir Çapuni vjen nga Ulqini i Malit të Zi, është ligjërues në Departamentin e Inxhenierisë Kompjuterike pranë Universitetit…

  Më Shumë
   

Fituesit e edicionit ICT Awards -III-

 • Mërgim Cahani

  Gjirafa.com
  Innovation of the Year

 • Prof.Dr. Edmond Hajrizi

  President of the UBT
  Academic of the Year

 • Bledar Bregu

  Find it
  Mobility of the Year

 • Mirgita Frashëri

  Diploma of the Year

 • Kelvin Çobanaj

  Rising Star of the Year

 • Lindita Shomo

  Easypay
  Female in ICT of the Year

 • Administrata Tatimore e Kosovës

  Public Service of the Year - Kosova

 • Ministria e Mirëqënies dhe Rinisë

  Public Service of the Year - Albanian

   
© Copyright 2020 Albanian ICT Awards IV. All rights reserved